Datum objave: 09. Veljača 2022

PROČELNIK ANTE NAKIĆ: Glupost je da su ploče na Poljani puknule uslijed čišćenja vodom, to se dogodilo ranije

Diana Ferić
Diana Ferić

Ante Nakić, pročelnik Ureda za komunalne djelatnosti Grada Šibenika, za ŠibenikIN kaže kako kamene ploče na Poljani nije uništio stroj za čišćenje tvrtke Pulizia uz Žrnovnice, angažirane za 65 tisuća kuna da očisti centralni šibenski trg, piše ŠibenikIn

- Da je voda iz stroja uništila kamen to su gluposti. Probleme smo uočili desetak dana prije, a čini nam se kako je razlog pucanju kamena prolazak vozila koja su montirala i demontirala božićnu jelku i klizalište na Poljani – kaže Nakić.

Zanimljivo je da to jutros novinarima u gradskoj upravi nisu spominjali.

Službe i dalje provjeravaju na terenu što se točno dogodilo te su poslali upit Lavčeviću, izvođaču uređenja Poljane.

Očito je nešto pošlo do zlu i došlo je do pomicanja ploča na toj mikrolokaciji u blizini zgrade kazališta. Vjerojatno će trebati i podignuti kamene ploče i vidjeti što ne valja na površini ispod njih. Na kraju krajeva, imamo i garancije o kvaliteti radova od strane Lavčevića pa ćemo vidjeti što će s tim biti. Poslali smo im poziv i očekujemo ih ubrzo – kaže Nakić, koji je inače zadovoljan kako napreduje čišćenje Poljane.

Podsjetimo, bivši gradski vijećnikAnton Dobra već je nekoliko dana upozoravao da strojevi i metode koje provodi tvrtka Pulizia na čišćenju središnjeg šibenskog trg nisu adekvatne i da je očekivao pucanje kamena i uništavanje fuga.

Iz kategorije: Vijesti