Sidebar Menu

Datum objave: 02. Veljača 2022

PLIVANJE / Uspješan nastup plivača PK "Šibenik" na Regionalnom prvenstvu Hrvatske

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Plivači PK "Šibenik" osvojili su 6 pojedinačnih i jednu štafetnu medalju na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za kadete i mlađe kadete koje je održano na bazenu u Crnici. Na prvenstvu je sudjelovalo 185 plivačica i plivača iz 11 dalmatinskih klubova. Kadeta Mauro Galić osvojio je 3. mjesto u disciplini 200 mješovito u mlađoj kadetskoj konkurenciji Marko Grubišić je osvojio 1. mjesto u disciplini 200 leptir te treće mjesto u disciplini 200 mješovito. U disciplini 200 leptir Leon Roško bio je drugi. U ženskoj konkurenciji PK "Šibenik" osvojio je treće mjesto u disciplini 4x100 slobodno. Plivale su Tonka Huljev, Iva Marija Ercegović, Mia Petrović i Marieti Pavić. U pojedinačnoj konkurenciji Tonka Huljev u disciplini 200 leđno je osvojila 3. mjesto kao i Mia Petrović i to u disciplini 200 prsno. Nik Silov je u disciplini 200 prsno otplivao A normu za nastup na Prvenstvu Hrvatske te se tako pridružio bratu Josipu i Mauru Galiću koji su već ostvarili A.

Plivački klub "Šibenik" je kao domaćin i organizator na Regionalnom prvenstvu Hrvatske nastupio s 24 plivačice i plivača. U konkurenciji kadeta nastupili su Mauro Galić, Ante Validžić Ercegovac, Bartol Šišak, Josip Silov, Marin Skorić, Marko Vlahov, Niko Silov i Luči Slavica, a u konkurenciji mlađih kadeta Marieti Pavić, Mia Petrović, Tonka Huljev, Iva Marija Ercegović, Laura Petričić, David Petričić, Leon Roško, Marko Grubišić, Matko Bogdan, Robin Jerolim Knežević, Bepo Šišak, Fran Validžić Ercegovac, Niko Erceg, Petar Blažević i Vito Stupić.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.