Sidebar Menu

Datum objave: 31. Siječanj 2022

CIJEPLJENJE / Plan cijepljenja protiv korone u Šibensko – kninskoj županiji od od 31. siječnja do 6. veljače 2022.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zavod za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije objavio je plan cijepljenja protiv korone za naredni tjedan. Cijepljenje će biti organizirano na sljedećim punktovima:

Mobilni tim Doma zdravlja Šibenik cijepi u:
utorak, 1. veljače u SD Baldekin u Šibeniku, S. Radića 44, ujutro od 09.00 – 12.00 sati, za osobe koje se odazovu na javni poziv

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije cijepi u:
-utorak, 1. veljače u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo, M. Gupca 74 od 12,00 do 13,00 sati zdravstvene radnike i trudnice;
-četvrtak, 3. veljače u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo, M. Gupca 74 od 12,00 do 13,00 sati zdravstvene radnike i trudnice;-
-subota, 5. veljače u SD Baldekin u Šibeniku, S. Radića 44, ujutro od 09.00 – 12.00 sati, za osobe koje se odazovu na javni poziv.

Mobilni tim Opće bolnice Šibensko-kninske županije cijepi u:
-srijedu, 2. veljače u prostorijama u krugu OB ŠKŽ između zgrade poliklinike i Odjela pedijatrije, od 09,00 do 12,00 sati, za osobe koje se odazovu na javni poziv.

Ljekarna Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Comirnaty – Biotech/Pfizer, i to u:
- petak, 4. veljače u prostorijama ljekarne Baldekin Šibenik, Stjepana Radića 56A (022/332-068) od 13,30 do 15,30 sati.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9,00 do 12,00 sati; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

U Drnišu u prostorijama DZ Drniš provodi se cijepljenje svakog radnog dana u svim ordinacijama obiteljske medicine za vrijeme radnog vremena ordinacije i uz prethodnu najavu.

Cijeli mjesec će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Zavod za javno zdravstvo oziva žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme cijepise.zdravlje.hr i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije. Pozivaju se na cijepljenje i osobe bez najave da se odazovu javnom pozivu u terminima kako je navedeno. Potrebno je sa sobom ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.