Sidebar Menu

Datum objave: 24. Siječanj 2022

KORONA / Kreće li ipak na bolje? Je li 6 zaraženih među 70 testiranih najava poboljšanja?

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije šest osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije. Doduše testirano je svega 70 osoba no udio zaraženih je optimistično malen što bi mogla biti najava poboljšanja situacije i jenjavanja zaraze. Za sigurnije zaključke ipak treba sačekati rezultate redovnih dnevnih testiranja koji su indikativniji od rezultata testiranja tijekom vikenda.
S koronom je preminulo još dvoje žitelja Šibensko – kninske županije,
muškarac rođen 1935. godine i žena rođena 1930. godine.
Trenutno je u Šibensko – kninskoj županiji 2308 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 65 osoba, od kojih je 13 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 16 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 3362 osobe. Od toga je 3329 bliskih kontakata oboljelih, a za 33 osobe je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.