Datum objave: 18. Siječanj 2022

NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE / Počinju se primati prijave za ovogodišnji jubilarni izbor koji će biti održan 7. svibnja u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Organizacijski tim izbora za Najljepšu mamu Hrvatske uputio je danas poziv svim zainteresiranim mama da se prijave na ovogodišnji peti, jubilarni izbor.

"Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske prava je prilika da se majke odlično zabave, opuste, pokažu svoje talente i pronađu nove prijateljice. Naše natjecanje u Hrvatskoj uspješno ulazi u petu godinu. Mame će ovim natjecanjem dobiti priliku promovirati ono čim se bave, a poučeni dosadašnjim iskustvom, pokrenuti odlične poslove i izvrsne suradnje koje se baziraju na novim prijateljstvima. Valja istaknuti da imamo dvije kategorije, od 23 do 39 i od 40 do 53 godine, odnosno Dijamant kategorija, a svake godine imamo i 7 popratnih lenti", kažu organizatori.

U mailu je potrebno napisati da se želite prijaviti na natjecanje, a potom  će vam tima NMH poslati  mail s Pravilnikom, prijavnicom i svim informacijama koje su potrebne kako bi vaša prijava bila važeća.

Svoje prijave možete slati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 31. siječnja 2022. godine.

Iz tima NMH naglašavaju kako su za dvije pobjednice pripremljene i bogate nagrade, ali da misle i na ostale.

"Svakako smo mislili na baš sve mame koje će doći u Šibenik. Naime, uz poklon pakete koje će dobiti odmah po dolasku, za mame pripremamo i zajedničku izlet, kao i ekskluzivnu večeru kraj bazena uz DJ-a. Naše natjecateljice u drugom izlazu nosit će i kreacije dizajnerice Ivane Filipović koja se krije iza branda Vibela design, a pripremili smo i još neka iznenađenja", ističe Maja Gnjidić Verdecchia vlasnica licencije NMH

 Finale će se održati u Šibeniku, 7. svibnja u 21 sat, u Kući umjetnosti Arsen.

Iz kategorije: Vijesti