Sidebar Menu

Datum objave: 13. Siječanj 2022

SEBI SMO NAJLJEPŠI, ALI NE I DRUGIMA / Šibenska Adventura peta u izboru najljepšim božićnih sajmova u Hrvatskoj

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska Adventura se u izboru najljepšeg adventskohg sajma u Hrvatskoj koji je organizira na portalu gradomačelnik.hr plasirala na peto mjesto, iza Osijeka, Varađdina, Vinkovaca I Slavonskog roda. U konkurenciji je 36 božićnih sajmova u hrvatskim gradovima.

Šibenčani, kao i svi ostali Facebook korisnici, mogli su glasati za najljepši advent po svom izboru, prema osobnom iskustvu, ali i fotografijama 36 advenata u gradovima te osam adventa u općinama. Facebook objava s fotografijama šibenske Adventure podijeljena je 201 put te je imala 154 komentara. Šibenska Adventura dobila je nešto više od 2 800 lajkova.

U izboru za Najljepši advent u Hrvatskoj glasalo je 110 tisuća ljudi, a preko milijun ih je vidjelo fotografije. Pobjedu je naposljetku odnio Grad Osijek sa svojim adventom koji je u tijesnoj utrci pobijedio grad Varaždin s 27.225 lajkova na Facebooku.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.