Datum objave: 11. Siječanj 2022

DOLORES TREBA NAŠU POMOĆ / Pokrenuta akcija prikupljanja novčane pomoći za teško bolesnu Dolores Bura

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčanke i Šibenčani dobrog srca pokrenuli su na društvenim režama još jednu humanitarnu akciju, ovog puta za pomoć teško oboljeloj Šibenčanki Dolores Bura koja je većio dio života na hemodijalizi, a nedavno je preivjela moždani udar nakon čega je smještena u Cvjetni dom jer o njoj nema tko brinuti.

Dolores Bura treba pomoć svih prijatelja i ljudi koji su spremni pomoći…, napisala je na svom Facebook profilu šibenska modna kreatorica Đina Grbin, koja je poznavala Dolores. “Bila je svestrana unatoč tome što je život nije mazio. Tu svoju bolest je stoički podnosila I pokušala je pomoći drugima. Jedno vrijeme je imala svoju fotografsku radnju,a fotografija

je bila njezina strast”, kazala nam je Đina.

Dolores je rano ostala bez mame, a prošle godine umro joj je tata. Nema primanja, ostvarila je pravo na tatinu mirovinu i morala pruzeti kredit u banci kojeg mora otplatiti, a cijela mirovina se uplaćuje u Cvjetni dom koji trenutno skrbi o njoj. Svaki drugi dan Dolores je potrebna hemodijaliza u bolnici. Od moždanog joj je oduzeta lijeva strana tijela. U planu je rehabilitacija u nekim od toplica ukoliko zdravstvena situacija bude dozvoljavala.

Molimo Vas kao prijatelje, poznanike i ljude dobrog srca da pomognemo novčanim prilogom onoliko koliko tko može i želi. Svaki prilog je dobrodošao i pomaže puno. S time ćemo joj pokazati da nije sama i da prikupi snagu za dalje”, poručuju Doloresini prijatelji.

Ovo je broj tekućeg računa u OTP banci IBAN HR6524070003238157740. Važno - račun je otvoren na ime Renato Miškić, poziv na broj: 00, opis svrhe: donacije za Dolores Buru i možete upisati svoje ime ako želite. Donacije će se koristit isključivo za pomoć Dolores!

Iz kategorije: Vijesti