Datum objave: 08. Siječanj 2022

NASTAVA / U ponedjeljak svi učenici osim onih u Skradinu, Vodicama i Rogoznici sjedaju i fizički u školske klupe

Diana Ferić
Diana Ferić

Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije donio je odluku kako će se održavati nastava u osnovnim i srednjim školama na području županije. Svi učenici srednjih škola u Županiji i većine osnovnih u ponedjeljak sjedaju u školske klupe,a on line nastavu imaju osnovcu u Skradinu, Vodicama i Rogoznici.

Sukladno dokumentu Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 u pedagoškoj/školskoj godini 2021./2022.  kojeg je donijelo Ministarstvo znanosti i obrazovanja u kolovozu 2021. godine, a na prijedlog ravnatelja školskih ustanova i suglasnost osnivača, Stožer je donio odluku da većina škola u županiji radi po modelu A, odnosno da drži nastavu u školi. 

Nastavu uživo imat će sve škole osim Osnovne škole Kistanje koja će samo 10. i 11. siječnja raditi po modelu C koji podrazumijeva on line nastavu. On line nastavu imat će od ponedjeljka i u osnovnim školama u Skradinu, Rogoznici i Vodicama. 

Sve srednje škole u županiji imat će nastavu uživo, objavili su iz Županijskog stožera civilne zaštite. 

Navedena odluka na snazi je do 14. siječnja 2022. godine, a ravnatelji škola obavezni su kontrolirati provođenje epidemioloških mjera u školama. 

Iz kategorije: Vijesti