Sidebar Menu

Datum objave: 28. Prosinac 2021

KORONA / Koronom je u Šibensko – kninskoj županiji zaražena gotovo svaka druga osoba testirana u protekla 24 sata. Šibenik ima 117 novooboljelih.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije 187 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; 117 s područja Šibenika, 24 s područja Drniša, devet s područja Vodica, po šest s područja Knina, Tisnoga i Bilica, po četiri s područja Primoštena, Promine i Tribunja, tri s područja Murtera te po dvije osobe s područja Rogoznice i Kijeva. Testirano je 449 osoba među kojima je gotovo svaka druga bila zaražena koronom.
Trenutno je u Šibensko – kninskoj županiji 1017 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječe se 44 osobe, od kojih je devet osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se osam osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1925 osoba. Od toga je 1896 bliskih kontakata oboljelih, a za 29 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.