Sidebar Menu

Datum objave: 22. Prosinac 2021

KORONA / Dramatičan porast broja oboljelih od korone u Šibeniku i Šibensko – kninskoj županiji

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tijekom protekla 24 sata, došlo je do dramatičnog povećanja broja oboljelih u Šibeniku i Šibensko – kninskoj županiji. Među 516 testiranih osoba korona je dijagnosticirana čak kod 276 osoba od kojih je 198 s područja Šibenika. Visok broj novoobljelih imaju Vodice (28) i Tisno (14). Osim njih od korone je oboljelo devet osoba s područja Primoštena, šest s područja Bilica, pet s područja Tribunja, po četiri s područja Drniša i Murtera te po dvije osobe s područja Rogoznice, Skradina, Pirovca i Kistanja.
Trenutno su u Šibensko – kninskoj županiji 823 aktivna slučaja oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 41 osoba, od kojih je 11 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 10 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1739 osoba. Od toga je 1712 bliskih kontakata oboljelih, a za 27 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.