Sidebar Menu

Datum objave: 21. Prosinac 2021

KORONAVIRUS / Danas u Županiji imamo 150 novooboljelih, gotovo trećina testiranih

Diana Ferić
Diana Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 150 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; 86 osoba s područja Šibenika,17 osoba s područja Vodica, 14 osoba s područja Knina, osam osoba s područja Drniša, šest osoba s područja Primoštena, po četiri osobe s područja Tribunja i Kistanja, tri osobe s područja Promine, po dvije osobe s područja Tisnog i Bilica te po jedna osoba s područja Murtera, Ružića, Rogoznice i Skradina.

Trenutno su 573 aktivna slučaja oboljenja. U šibenskoj bolnici liječe se 42 osobe, od kojih je 10 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 11 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 1533 osoba. Od toga je 1515 bliskih kontakata oboljelih, a za 18 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 569 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.