Sidebar Menu

Datum objave: 16. Prosinac 2021

KORONAVIRUS DANAS / U Županiji imamo dana nešto manje od 180 novooboljelih, jedan stariji muškarac je umro

Diana Ferić
Diana Ferić

U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije 173 osobe su oboljele od COVID-19 infekcije; 78 osoba s područja Šibenika, 25 osoba s područja Knina, 19 osoba s područja Vodica, 15 osoba s područja Drniša, sedam osoba s područja Kistanja, po pet osoba s područja Murtera, Unešića i Tribunja, tri osobe s područja Primoštena, po dvije osobe s područja Tisnog, Promine, Rogoznice i Skradina te po jedna osoba s područja Biskupije, Bilica i Civljana.

Nažalost, preminula je muška osoba (1937. godište) koja se liječila u šibenskoj bolnici.

Trenutno je 705 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 38 osoba, od kojih je sedam osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 13 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1518 osoba. Od toga je 1511 bliskih kontakata oboljelih, a za sedam osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 627 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.