Datum objave: 15. Prosinac 2021

BOŽIĆNI MEDENJAK / Krenuo natječaj za najbolje uređeni izlog u povijesnoj jezgri Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

U sklopu Adventure Šibenik 2021 i ove godine provest će se već tradicionalni nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri koji najmaštovitije ukrase svoje izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2021.“ trebaju se prijaviti do srijede, 23. prosinca 2021. u TZ grada Šibenika i to isključivo pismenim putem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Već sedmu godinu za redom, ovom nagradnom igrom nam je cilj motivirati trgovce i obrtnike u staroj gradskoj jezgri da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.

Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika organizatora Adventure će obići prijavljene objekate, a vođeni propisanim kriterijima, odlučiti će o dobitnicima nagrada.  

Nagrade ;

Prva nagrada, -Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.500,00 kuna

Druga nagrada - Srebrni medenjak -1.000,00 kuna

Treća nagrada - Brončani medenjak -700,00 kuna.

Iz kategorije: Vijesti