Sidebar Menu

Datum objave: 26. Studeni 2021

KORONVIRUS DANAS / Manje oboljelih, ali ponovno je pozitivna trećina testiranih, preminuo 68 - godišnjak s koronavirusom

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 62 osobe su oboljele od COVID-19 infekcij i to : 30 osoba s područja Šibenika, po devet osoba s područja Vodica i Bilica, četiri osobe s područja Skradina, po dvije osobe s područja Murtera i Rogoznice te po jedna osoba s područja Drniša, Knina, Tisnog, Unešića, Primoštena i Pirovca.

Nažalost, preminuo je muškarac  (1953. godište), koji se liječio u šibenskoj bolnici.

Trenutno je 648 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječe se 54 osobe, od kojih je 12 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 18 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1266 osoba. Od toga je 1259 bliskih kontakata oboljelih, a za sedam osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 197 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.