Datum objave: 25. Studeni 2021

KORONAVIRUS DANAS / I dalje veliki broj novooboljelih, u šibenskoj bolnici je čak 14 bolesnika s koronavirusom na respiratoru

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 176 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije: 54 osobe s područja Šibenika, 39 osoba s područja Knina,19 osoba s područja Vodica, 17 osoba s područja Drniša, osam osoba s područja Ružića, sedam osoba s područja Biskupije, šest osoba s područja Tisnog, po pet osoba s područja Murtera i Skradina, četiri osobe s područja Bilica, tri osobe s područja Unešića, po dvije osobe s područja Primoštena, Tribunja, Rogoznice i Kistanja te jedna osoba s područja Promine.

Trenutno je 617 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 55 osoba, od kojih je 14 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 13 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1265 osoba. Od toga je 1257 bliskih kontakata oboljelih, a za osam osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 409 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Index neslužbeno doznaje da u cijeloj Hrvatskoj danas imamo 6246 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Iz kategorije: Vijesti