Sidebar Menu

Datum objave: 24. Studeni 2021

KORONAVIRUS / Danas više od 200 novooboljelih u Županiji, više od polovice testiranih u protekla 24 sata

Diana Ferić
Diana Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 208 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije i to 90  s područja Šibenika, 31 osoba s područja Vodica, 23 osobe s područja Drniša, 17 osoba s područja Knina, osam osoba s područja Pirovca, po sedam osoba s područja Murtera i Skradina, po pet osoba s područja Tisnog, Primoštena i Tribunja, tri osobe s područja Bilica, po dvije osobe s područja Promine, Ružića i Unešića te jedna osoba s područja Ervenika.

Trenutno je 586 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 57 osoba, od kojih je 12 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 12 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1150 osoba. Od toga je 1136 bliskih kontakata oboljelih, a za 14 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 396 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.