Sidebar Menu

Datum objave: 23. Studeni 2021

KORONAVIRUS / Trećina testiranih pozitivna, dvije žene s koronavirusom su umrle, povećao se broj pacijenata na respiratoru

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije 135 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije i to  88 osoba s područja Šibenika, 15 osoba s područja Vodica, sedam osoba s područja Bilica, pet osoba s područja Tisnog, po četiri osobe s područja Knina i Tribunja, tri osobe s područja Kistanja, po dvije osobe s područja Pirovca, Skradina i Primoštena te po jedna osoba s područja Drniša, Unešića i Rogoznice.Pozitivna je bila trećina testiranih.

Nažalost, preminule su dvije ženske osobe (1933. i 1940. godište), koje su se liječile u šibenskoj bolnici.

Trenutno su 563 aktivna slučaja oboljenja. U šibenskoj bolnici liječe se 54 osobe, od kojih je 11 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 14 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 1033 osobe. Od toga je 1018 kontakata oboljelih, a za 15 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 405 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.