Head 03
Datum objave: 18. Studeni 2021

KORONA / U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije još 158 osoba oboljeloje od korone

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Od 464 osobe koje su testirane u protekla 24 sata čak je 158 bilo zaraženo virusom korone. 56 osoba je s područja Šibenika, 30 s područja Drniša, 24 s područja Knina, devet s područja Ružića, osam s područja Pirovca, sedam s područja Bilica, šest s područja Skradina, četiri os područja Primoštena, po tri osobe s područja Vodica, Murtera i Promine, po dvije osobe s područja Rogoznice i Tisnog te jedna osoba s područja Tribunja.
Trenutno je u Šibensko-kninskoj županiji 686 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 55 osoba, od kojih je osam osoba na respiratoru, osam osoba je na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u), a jedna osoba je na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u). U kninskoj bolnici liječi se 20 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1507 osoba. Od toga je 1496 bliskih kontakata oboljelih, a za 11 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3