Sidebar Menu

Datum objave: 15. Studeni 2021

OVO DIŽE RASPOLOŽENJE / Počelo blagdansko ukrašavanje Šibenika, krenuli od đardina

Diana Ferić
Diana Ferić

Postavljanjem ukrasa u Perivoju Roberta Visianija i na Poljani  danas je započelo blagdansko ukrašavanje gradskih ulica i trgova.

Blagdanske dekoracije bit će  postavljene i na drugim lokacijama u staroj gradskoj jezgri, na zgradama javnih ustanova i na rasvjetnim tijelima.

„Grad Šibenik je u proračunu osigurao sredstva za kupnju novih blagdanskih ukrasa. Iz godine u godinu blagdanske dekoracije poboljšavamo, širimo se pomalo na nove površine, nadopunjujemo postojeći fond ukrasa, a dio sredstava potrebno je utrošiti i na popravke starih dekoracija. Za ovu namjenu planirano je 50.000 kn“, kazala je Mirjana Žurić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika.

Postavljanje blagdanske dekoracije bit će završeno do 3. prosinca 2021. godine kada je predviđen i početak adventskih aktivnosti u sklopu ovogodišnje Adventure.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.