Sidebar Menu

Datum objave: 09. Studeni 2021

ŽUPANIJA / U protekla 24 sata imamo 216 novooboljelih od COVId 19 infekcije, to je polovica testiranih

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije 216 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije i to 125 osoba s područja Šibenika, 24 osobe s područja Drniša, 15 osoba s područja Knina, 14 osoba s područja Vodica, 11 osoba s područja Promine, šest osoba s područja Ružića, po četiri osobe s područja Bilica, Tribunja i Biskupije, tri osobe s područja Rogoznice te po jedna osoba s područja Primoštena, Kistanja, Unešića, Skradina, Kijeva i Murtera. To je više od polovice testiranih.

Nažalost, preminule su dvije ženske osobe (obje 1934. godište), koje su se liječile u šibenskoj bolnici.

Trenutno su 932 aktivna slučaja oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 47 osoba, od kojih je šest osoba na respiratoru, a četiri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). U kninskoj bolnici liječi se 15 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 2543 osobe. Od toga je 2502 bliskih kontakata oboljelih, a za 41 osobu je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.