Datum objave: 09. Studeni 2021

GORE OD KORONE / Država namjerava svoje službenike koji se nisu cijepili testirati dva puta tjedno o trošku svih građana Hrvatske

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrvatska država će svoje službenike koji se nisu cijepili, testirati na koronu dva puta tjedno o trošku građana Hrvatske i za to je spremna bez da trepne ulagati cca 96 milijuna kuna mjesečno, odnosno ako korona potraje više od milijardu kuna na godišnjoj razini.
Ova nepravda boli i zastrašuje više od svih vijesti o širenju korone i užasu epidemije koja hara već dvije godine. Dakle država Hrvatska, koja postoji zbog njenih građana i kojom upravlja vlast koju su izabrali građani te u ime istih tih građana raspolaže novcem koji su oni svojim radom stvorili i izdvojili ga da bi država mogla funkcionirati, sada će zaposlenicima državnog i javnog sektora uključujući i zaposlene u zdravstvu (!!!), koji se nisu cijepili, plaćati i testiranje na koronu i to dva puta tjedno. Dakle građani Hrvatske će državnim službenicima, koje već ionako plaćaju, sada plaćati još i testiranje na koronu i to onim koji ne se nisu ili ne žele cijepiti to jest provesti državnu politiku borbe protiv korone.
Za tu „namjenu” građani Hrvatske će plaćati oko 96 milijuna kuna mjesečno, jer se do sada nije cijepilo više od 110 000 državnih službenika. Najgore od svega je što hrvatska državna vlast takvu odluku donosi mrtva hladna i to priopćava kao da je takav postupak sasvim normalan i kao da taj trošak plaćaju dužnosnici iz svojih džepova.
Prevedeno na razumljivi jezik hrvatski će građani umjesto ulaganja u vrtiće, školstvo, zdravstvo, znanost, ceste, zaštitu okoliša, mirovine, obuzdavanje cijena energije, poboljšanje kakvoće života, obnovu u potresima stradalih područja, socijalne programe... svakom državnom službeniku koji se nije cijepio, ni krivi ni dužni davati na poklon, ako bude korišten PCR test, 780 kuna tjedno odnosno 3120 kuna mjesečno. Zašto? Zato da bi mogli raditi u službi države pa i provoditi državnu politiku borbe protiv epidemije korone! U samo dva mjeseca takvog beskrupuloznog i licemjernog pražnjenja džepova hrvatskih građana, bit će potrošen novac kojim se moglo kupiti 1 400 000 doza cjepiva.

 

Iz kategorije: Vijesti