Sidebar Menu

Datum objave: 05. Studeni 2021

NOVA ODLUKA / Nastava na daljinu od ponedjeljka u svim šibenskim osnovnim školama osim u Tinu Ujeviću

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Osam osnovnih škola kojima je osnivač Grad Šibenik zatražilo je suglasnost Grada za održavanjem online nastave, odnosno nastave po modelu „C“.

U periodu od 08. studenog do 12.studenog 2021.g. nastava na daljinu održavat će se u OŠ Fausta Vrančića, OŠ Meterize, OŠ Jurja Šižgorića, OŠ Petra Krešimira IV., OŠ Vrpolje, OŠ Jurja Dalmatinca, OŠ Brodarica i u OŠ Vidici.

Nastavni proces po modelu „A“ odvijat će su u OŠ Tina Ujevića.

Sukladno dokumentu Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 u pedagoškoj/školskoj godini 2021./2022. kojeg je donijelo Ministarstvo znanosti i obrazovanja u kolovozu 2021. godine, ravnatelji škola dužni su napraviti procijene rizika te osnivačima predložiti mogućnosti smanjenja rizika i prema epidemiološkim mjerama omogućiti izvođenje odgojno-obrazovnoga rada u ustanovi. Prilikom procjene uzima se u obzir trenutni broj pozitivno oboljele djece i zaposlenika, broj osoba kojima je određena mjera samoizolacije, te cjelokupnu epidemiološku sliku s obzirom na korištenje javnog prijevoza.


Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.