Datum objave: 31. Listopad 2021

SPORT / „Solaris” izgubio kod kuće od „Jadrana” 8 : 12, a „Šibenik” remizirao u gostima kod „Hrvatskog dragovoljca”, 1 : 1

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski vaterpolisti i nogometaši odigrali su redovne ligaške utakmice s osrednjim uspjehom. „Solaris” je u svom bazenu izgubio od „Jadrana” s 8 : 12. Šibenski vaterpolisti igrali su dobro protiv (pre)jakog protivnika te su, usprkos porazu, zaslužili komplimente i publike i stručnjaka koji tvrde da „Solaris” ima odličnu, perspektivnu ekipu ali još uvijek nedoraslu da se ravnopravno nosi s ekipama poput moćnog „Jadrana”.
S druge strane „Šibenik” je remizirao s „Hrvatskim dragovoljcem” na njegovom terenu, što baš i nije osobito dobra vijest kada se zna da je „Šibenik” od 26. minute imao igrača više, ali to nije iskoristio. „Šibenik” je imao priliku u sudačkoj nadoknadi vratiti se kući s tri boda velika kao kuća, ali je nije iskoristio. Utakmica je na trenutke bila dramatična, ali izvjestitelji pišu da su od 77. minute obje ekipe igrale tako kada da jedva čekaju kraj utakmice.
„Šibenik” je sada sedmi s 15 bodova. Ima tri boda manje od šeste „Gorice”, a tri više od osme „Istre 1961”, dok se na dnu tablice „Hrvatski dragovoljac” sa sedam bodova izjednačio sa „Slavenom Belupom”.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Iz kategorije: Vijesti