Sidebar Menu

Datum objave: 25. Listopad 2021

KORONA / U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije nema novooboljelih od korone, a umrla je još jedna osoba.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije nitko nije obolio od korone. Jedna je osoba umrla. Liječila se u šibenskoj bolnici. Trenutno je 347 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječe se 32 osoba, od kojih su četiri osobe na respiratoru, dvije osobe na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u) te jedna osoba na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 472 osobe. Od toga je 437 bliskih kontakata oboljelih, a za 35 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19. U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 27 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.