Sidebar Menu

Datum objave: 23. Listopad 2021

KORONAVIRUS / Danas imamo 79 oboljelih , više od 20 posto testiranih, a u bolnici je čak 38 pacijenata s koronavirusom

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 79 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije od 312 testiranih.  Iz Šibenika je 31 oboljela osoba, 13 ij je s područja Knina, 12 osoba s područja Drniša, osam osoba s područja Vodica, tri osobe s područja Unešića, po dvije osobe s područja Tisnog, Bilica, Tribunja, Ružića i Kistanja te po jedna osoba s područja Skradina i Primoštena.

Trenutno je 438 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 38 osoba, od kojih su tri osobe na respiratoru, a četiri osobe su na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 860 osoba. Od toga je 824 bliskih kontakata oboljelih, a za 36 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 312 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.