Datum objave: 22. Listopad 2021

NEOPOZIVA OSTAVKA / Sanja Jakelić više nije ravnateljica šibenske opće bolnice, dala je neopozivu ostavku,

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Sanja Jakelić, ravnateljica šibenske opće bolnice ponijela je neopozivu ostavku na tu funkciju, kako je jutros obavijestila medije.

Ovim putem Vas obavještavam da sam s danom 21. listopada 2021.g. županu g. Jeliću te članovima Upravnog vijeća  Opće bolnice Šibensko-kninske županije podnijela neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Opće bolnice Šibensko - kninske županije.Bila mi je osobita čast i zadovoljstvo biti na čelu najveće i najstarije zdravstvene ustanove naše županije te se nadam da sam svojim radom kao ravnateljica dala skromni doprinos dugoj i uglednoj povijesti naše bolnice.Zahvaljujem svim svojim suradnicima i djelatnicima Opće bolnice Šibensko-kninske županije na suradnji te svim pacijentima i žiteljima naše županije kao i predstavnicima medija na iznimnoj podršci  tijekom trajanja epidemije COVID-19 bolesti te ostajem i dalje na raspolaganju kao doktor medicine, specijalist dermatologije”, istaknula je. 
Poznato je da nova županijska vlast nije zadovoljna sa stanjem u toj bolnici što je pokazalo I to što na prošloj sjednici Županijske skupštine vladajuća koalicija nije prihvatila Izvješće o poslovanje koje je podnijela Sanja  Jakelić. To je već bio znak da je neće zadržati na tom mjestu pa je ona vjerojatno smjenu preduhitrila svojom ostavkom.
Sanja  Jakelić je, to je jasno, kadar HDZ -a pa je tako izabrana za potpredsjednicu Županijskog odbora te stranke na nedavnim unutarstranačkim izborima.
Za sada se ne zna tko će je zamijeniti, ali odluka bi mogla pasti na mladog abdominalnog kirurga Kristijana Stipanićeva koji je, kao kandidat NL Stipe Petrine nedavno izabran za predsjednika Upravnog vijeća  šibenske županijske bolnice.
 
Iz kategorije: Vijesti