Sidebar Menu

Datum objave: 18. Listopad 2021

IZBORI U HDZ -U / Za potpredsjednike ŽO prošla tri kandidata iz Burićevog tima i Malenica iz tima Nediljka Dujića koji je izgubio izbore

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski gradonačelnik Željko Burić novi je predsjednik Županijskog odbora HDZ - a, a novi predsjednik gradske organizacije, na čelu koje je on bio u prošlom mandatu, je Paško Rakićy koji je premoćno pobijedio protukandidata Branka Perana.

Izabrana su i četiri potpredsjednika stranke. Iz Burićevog tima to su načelnik Promine Tihomir Budanko, ravnateljica šibenske bolnice Sanja Jakelić i dogradonačelnik Danijel Mileta. Četvrti je potpredsjednik je ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica iz tima Nediljka Dujića.koji je prije izbora izjavio da se Burić nije dovoljno angažirao u životu stranke.

Za potpredsjednike su se još bili kandidirali Antonija Anić Matić, dojučerašnji potpredsjednik i drniški gradonačelnik Josip Begonja, bivši župan Goran Pauk, kninska gradska vijećnica Ana Marić i predsjednik mladeži HDZ-a Hrvoje Dunkić.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.