Sidebar Menu

Datum objave: 17. Listopad 2021

IZBORI U HDZ -U / Burić kontra Dijića, na županijskoj razini, Peran kontra Rakića u Šibeniku. Tko će pobjediti?

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Danas se održavaju unutarstranački izbori u HDZ -u. U Šibensko -kninskoj županiji nisu bili nikada zanimljiviji. Članovi HDZ -a biraju između dosadašnjeg  predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Nediljka Dujića za kojeg se mislilo da se neće kandidirati nakon što je ta stranka izgubila izbore u Županiji te aktualnog šibenskog gradonačelnika Željka Burića koji je sam izjavljivao kako se više neće kandidirati,a onda se, posve neočekivano , pojavio kao kandidat za predsjednika ŽO HDZ -a.

Zanimljivo je da se kao kandidat za potpredsjednika  i  to samostalan prijavio I bivši župan Goran Pauk. Dva su kandidata i za novog predsjednika šibenske, gradske organizacije DDZ – I to  Paško Rakić, viši stručni suradnik u gradskoj upravi zadužen za udruge civilnog društva i sport, te Branko Peran, bivši šef policije, bivši ravnatelj Uprave za zatvorski sustav.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.