Sidebar Menu

Datum objave: 14. Listopad 2021

KORONA / Korona se vraća. Broj oboljelih raste. Umrle su još dvije osobe.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 51 osoba je oboljela od COVID-19 infekcije; 21 osoba s područja Šibenika, 11 osoba s područja Knina, šest osoba s područja Vodica, pet osoba s područja Drniša, po dvije osobe s područja Bilica, Murtera i Rogoznice te po jedna osoba s područja Skradina i Biskupije. Preminule su dvije osobe starije životne dobi: ženska osoba (1943. godište) i muška osoba (1937. godište) oboljele od zarazne bolesti COVID-19, koje su se liječile u šibenskoj bolnici.
Trenutno je u Šibensko – kninskoj županiji 146 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 16 osoba, od kojih je jedna osoba na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 281 osoba. Od toga je 258 bliskih kontakata oboljelih, a za 23 osobe je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.