Sidebar Menu

Datum objave: 12. Listopad 2021

KORONA / Od korone su u protekla 24 sata oboljele 24 osobe iz Šibenika, Knina, Drniša, Murtera, Primoštena i Tribunja

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Korona ne posustaje i još uvijek prijeti. U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije od korone su oboljele 24 osobe; 11 s područja Šibenika, pet s područja Drniša, po dvije s područja Vodica i Unešića te po jedna s područja Knina, Murtera, Primoštena i Tribunja.

Trenutno je 108 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 19 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a jedna osoba na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 198 osoba. Od toga je 160 bliskih kontakata oboljelih, a za 38 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovana su i testirana 294 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.