Sidebar Menu

Datum objave: 11. Listopad 2021

IZ MUDANTINA NA SKIJE / Ljeto se još nije ni ohladilo kako treba, a već počinje sezona skijanja. Sedam dana snijega 15000 do 20000 kuna.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Sezona skijanja nakon prošlogodišnje pauze zbog globalnih epidemioloških mjera, obećava odlične rezultate. Prema izvješćima turističkih agencija u Hrvatskoj se odlično prodaju aranžmani za skijanje u Italiji, Austriji, Njemačkoj, Francuskoj te Bosni i Hercegovini. Četveročlana hrvatska obitelj može u skijaškim centrima EU provesti sedam osam dana na snijegu i uživati u skijanju za cca 10 000 do 15 000 kuna, dok je u susjednoj Bosni i Hercegovini može zimovati za cca 30 posto manji iznos. Ima u EU i jeftinijih i skupljih aranžmana, ali ovi od 1500 do 2000 eura najviše su traženi i najbolje se prodaju. Potražnja za hotelskim smještajem nije tako velika, ali zato se odlično prodaju apartmani. U navedene cijene uglavnom su uključene i ski karte no ne i putni troškovi tako je okvirni trošak solidnog smještaja na dobrom skijalištu i snježnih radosti oko 15 000 do 20 000 kuna za četveročlanu obitelj. Sudeći po potražnji, nije to skupo i mnoge si hrvatske obitelji mogu priuštiti skijanje u inozemstvu.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.