Datum objave: 08. Listopad 2021

KONTRAEFEKT / Kandidati "Večere za pet na selu" izgadili jela mlade Katarine Paić, društvene mreže "gore" od poruka potpore lijepoj Skradinjanki

Diana Ferić
Diana Ferić

Suprotno od kandidata ovotjedne Večere za pet na selu koji su, uglavnom na grub način, iskritizirali sve što im je mlada Skradinjanka Katarina Paić ponudila kao kandidatkinja u tom kulinarskom showu, gledatelji su na njezinoj strani – na društvenim mrežama dobiva samo riječi pohvale i podrške, a mnogi su reakcije drugih kandidata, posebno kandidatkinja  protumačili kao jal i ljubomoru, a ne kao objektivnu procjenu jela. U svakom slučaju, Katarina je osvojila publiku  i to en samo u toj emisiji, nego i u svim prethodnim.

Katarina je goste dočekala u narodnoj nošnji s velikim izborom aperitiva i slatkih zalogajčića, a za predjelo je poslužila pršut punjen tapenadom od maslina i domaći kozji sir sa začinima.

Glavno je jelo bio tradicionalni skradinski rižot koji je mlada domaćica kuhala satima, a desert je bila skradinska torta.

Predjelo se nije svidjelo gostima, skradinski rižoto također nije dobio komplimente, a bolje nije prošla ni torta pa je Katarina za trud dobila samo 21 bod čime je pala na posljednje mjesto.

- Okus je bio katastrofa, ne znam što mi je bilo gore -  rekla je Tea, a Antonija je dodala da je predjelo jedno od najgorih koje  je kušala ovaj tjedan.

- Probala sam komadić sira i pršuta, nije mi pasalo, pogotovo taj sir s medom, došlo mi je loše od toga – rekla je.

Tea je skradinski rižot ocijenila ovako:

- Rižot kao rižot, to mi se meso potezalo po ustima, nikako ga se riješiti. Imala sam osjećaj da mi je u ustima ostalo deset deka mesa!

Čuvenu skradinsku tortu koji je Kata pripremila ocijenila je ovako:

-Imala sam osjećaj da jedem razmućene orahe u nekom likeru koji se nije stisnuo s nečim… ništa tu meni nije bilo spektakularno, a s njom se složio i profesor Ante koji je također bio razočaran večerom. No on joj je ipak dao visokih 8 bodova,a ostali 4 odnosno 5.

 Katarina je cijelu je večer, unatoč tome što je sa stola odnosila praktički pune tanjure, bila nasmijana i pristojna.

Gotovo 800  komentara stoji ispod teksta o toj večeri na Facebook profilu večere za pet i svi su u prilog Katarini,a tako je i na ostalim profilima na kojima su objavljeni tekstovi o tome. Evo samo nekih:

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3