Sidebar Menu

Datum objave: 07. Listopad 2021

ODAVNO NIJE BILO TAKO / U Županiji danas čak 51 novooboljela osoba od COVID 19 bolesti, najviše u Kninu

Diana Ferić
Diana Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 51 osoba je oboljela od COVID-19 infekcije i to 19 osoba s područja Knina, 14 osoba s područja Šibenika, šest osoba s područja Primoštena, četiri osobe s područja Vodica, tri osobe s područja Drniša, dvije osobe s područja Skradina te po jedna osoba s područja Pirovca, Murtera i Bilica.

Trenutno su 143 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 19 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru, a tri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 237 osoba. Od toga je 216 bliskih kontakata oboljelih, a za 21 osobu je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 369 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.