Datum objave: 06. Listopad 2021

TELEVIZIJA / Prvi dan kulinarskog showa "Večera za 5 na selu" sa šibenskom ekipom bila je najgledanija zabavna emisija na svim televizijama tog dana

Diana Ferić
Diana Ferić

Kulinarski show na RTL -u  'Večera za 5 na selu' sa šibenskom ekipom prvog dana gledalo je gotovo 700 tisuća gledatelja i bila je najgledanija zabavna emisija na svim televizijama. Među gledateljima prevladava populacija od 18 do 49 godina.

Tog dana kuhala je Antonija Papak, a sinoć je svoja kulinarska umijeća pokazala Tea Marjančić , poznata i po izboru Miss Mama na kojem je ponijela lentu za najglamurozniju kandidatkinju, ali i po humanitarnoj  akciji "Dvije Tee za sve žene"  zahvaljujući kojoj je šibensko rodilište dobilo vrijedni uređaj. No ostali kandidati nisu bili oduševljeni Teinom kuhinjom pa su joj dali samo 25 bodova. Tea je pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Dijeta, glavnog jela Glamur i deserta Propala dijeta.

Predjelo nije baš bilo gostima po ukusu, a najveći problem je bio što je svima falilo začina pa su gosti dodavali čili u maslinovu ulju koji je Ante donio domaćici na dar. Glavno jelo nikome nije išlo - nedostajalo je začina i gostima se nije sviđao miris. Jedino u čemu su gosti večeras uživali bio je desert. Tei je najvišu ocjenu, osmicu, dao Ante, ostali su bili dosta kritični pa je domaćica za svoju večeru dobila samo 25 bodova.  Ante je dao ocjenu osam zato što izbor jela nije odgovarao ovom podneblju, Katarina je dala sedmicu - predjelo nije bilo dobro začinjeno i kod glavnog jela je nešto falilo, Antonija je dala ocjenu pet zato što joj je u svakom jelu falilo nešto, baš kao i Ivica koji smatra da večera odgovara ocjeni. Danas  kuha prof.dr.sc Ante Pulić, a što će pripremiti svojim gostima - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'. 

Iz kategorije: Vijesti