Sidebar Menu

Datum objave: 04. Listopad 2021

DANAS SMO NA NULI / Protekla 24 sata u Županiji bez novobooljelih od COVID 19 infekcije, u bolnici i dalje 23 zaraženih

Diana Ferić
Diana Ferić

Nitko nije obolio od COVID 19 infekcije u Šibensko – kninskoj županiji u protekla 24 sata, priopćio je Županijski stožer za civilnu zaštitu. Testirana je 81 osoba i sve su bile negativne na koronavirus.Trenutno je 127 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječe se 23 osobe, od kojih je jedna osoba na respiratoru, jedna na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u), a dvije osobe su na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 225 osoba, od toga je 198 bliskih kontakata oboljelih, a za 27 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku. prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.