Sidebar Menu

Datum objave: 02. Listopad 2021

KORONAVIRUS DANAS / U Županiji imamo 31 novi slučaj zaraze, povećao se i broj hospitaliziranih bolesnika s koronavirusom

Diana Ferić
Diana Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 31 osoba je oboljela od COVID-19 infekcije i to  13 osoba s područja Šibenika, osam iz Knina, pet iz Vodica, tri iz Drniša i po jedna osoba iz Skradina i Ružića. 

Trenutno je 178 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječe se 22 osobe, od kojih je jedna osoba na respiratoru, dvije osobe su na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u), a dvije na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 383 osobe, od toga je 341 osoba bliski kontakt oboljelih, a za 42 osobe je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama.
U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 144 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.
 
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.