Sidebar Menu

Datum objave: 01. Listopad 2021

CRVENI KRIŽ / Šibenski Crveni križ i Medicinska škola besplatno mjere tlak sugrađanima s porukom: Zdravlje nam je najvažnije, a mi smo tu za vas.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik provelo je danas u suradnji s Medicinskom školom Šibenik, vrijednu akciju očuvanja zdravlja i preventive bolesti. Aktivisti Crvenog križa i učenice Medicinske škole besplatno su mjerile tlak svojim sugrađanima (a i nekim turistima kojima se akcija svidjela pa su iskoristili priliku provjeriti kakav im je tlak). Uz podatke o krvnom tlaku Šibenčani su dobili i dragocjene savjete o tomu kako treba brinuti o tlaku i koliko je redovna kontrola krvnog tlaka važna za zdravlje i prevenciju pogubnih posljedica visokog tlaka.
Akcija mjerenja tlaka provedena je s porukom: Zdravlje nam je najvažnije, a mi smo tu za vas, tek je jedna u nizu redovnih vrijednih i korisnih akcija Gradskog društva Crvenog križa Šibenik i šibenske Medicinske škole.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.