Datum objave: 24. Rujan 2021

ISPRAVAK / Josip Stojanović Jollyi i njegova tvrtka Jolly Autoline kažu da je netočno da su bilo kome otuđili imovinu

Diana Ferić
Diana Ferić

Redakciji Šibenik News-a poduzetnik Josip Stojanovića i njegova tvrtka Jolly Auto line d.o.o., uputili su, preko svog odvjetnika dr.sc Šime Savića zahtjev za ispravak objavljene informacije sukladno čl. 40 Zakona o medijima u vezi teksta objavljenog dana 25.08.2021. godine, koji je naslovljen "Trgovački sud presudio/ Tvrtka Josipa Stojanovića Jollyja otuđila 7 milijuna kuna vrijednu opremu  bivšeg Autoline". Tekst je izvorno objavljen na portalu Telegram.

Ispravak informacije objaljujemo u cijelosti:
 
Netočni su Naslov i navodi objavljeni u tekstu novinarke Diane Ferić  objavljenom dana 25.08.2021. godine da bi poduzetnik Josip Stojanović zvan Jolly i/ili tvrtka Jolly Auto line d.o.o. u vlasništvu Josipa Stojanovića bilo kome nezakonito uzela ili otušila  stvari.
 
Naime, svi poslovni prostori u Dugopolju i sve stvari koje su se nalazile u istim prostorima su kupljene i mirno preuzete od Suda u stečajnom postupku nad tvrtkom MBR d.o.o., a koje stvari i oprema predstavljaju jedinstvenu povezanu tehnološku cjelinu, te se iste još uvijek nalaze na istoj lokaciji, pa se ne može raditi o bilo kakvom nezakonitom uzimanju, nabavljanju i prisvajanju kako se to neosnovano navodi u predmetnom tekstu, a u svezi polaganja prava na iste stvari vodi se parnični postupak pred Trgovačkim sudom u Zagrebu pod posl. br. P-2097/2019 koji je još uvijek u tijeku i nije okončan.
 
S osobitim poštovanjem,
 
Josip Stojanović
Jolly Auto Line d.o.o.
Iz kategorije: Vijesti