Sidebar Menu

Datum objave: 19. Rujan 2021

KORONAVIRUS / U Županiji imamo danas znantno manje novooboljelih nego proteklih dana, jedna starica s koronavirusom je umrla

Diana Ferić
Diana Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije šest je osoba oboljelo od COVID-19 infekcije; pet iz Šibenika i jedna iz Tisnoga.

Nažalost, preminula je ženska osoba r. 1926. godine oboljela od zarazne bolesti COVID-19, koja se liječila u šibenskoj bolnici.
Trenutno je 166 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 19 pacijenata, od kojih su dva na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u) i jedan na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 480 osoba, od toga su 442 bliski kontakt oboljelih, a za 38 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19. 
U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 223 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.
 
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.