Datum objave: 15. Rujan 2021

NISMO NI SUMNJALI, ALI JE POTRAJALO / Damir Martinović izabran je za direktora "Vodovoda i odvodnje" suzdržan je bio samo predstavnik Općine Primošten

Diana Ferić
Diana Ferić

Damir Martinović, koji je u javnosti predstavljen kao kadar Hrvoja Zekanovića odnosno Hrvatskih suverenista  izabran je za novog direktora Vodovoda većinom glasova na danas održanoj skupštini Vodovoda i odvodnje, doznaje ŠibenikIN.

Na skupštini se pojavilo 17 od ukupno 18 članova, a svi su, osim predstavnika Općine Primošten koji je bio suzdržan, glasovali  za  Martinovića. 

Kao što je poznato,  na natječaj za novog direktora Vodovoda i odvodnje stigle su četiri prijave, ali samo su dva kandidata ispunila uvjete natječaja. Uz Martinovića, za kojeg se od početka priča kao o 'Zekanovićevom čovjeku' za kojeg je rezervirana fotelja direktora kao rezultat dogovora Burić-Zekanović za većinu u Gradskom vijeću, uvjete je ispunjavao i Nino Vrcić, diplomirani inženjer prometa koji trenutno radi kao pomoćnik pročelnika gradskog Odjela za komunalne djelatnosti. 

Damir Martinović, inače diplomirani inženjer pomorskog prometa radio je u "Solarisu", a  dužnost direktora preuzima 1. listopada. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3