Datum objave: 14. Rujan 2021

HRVOJE ZEKANOVIĆ ODGOVORIO TONČU RESTOVIĆU: Restoviću, kao i do sad, udobno se smjesti i upali televiziju

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvoje Zekanović, prvi čovjek Hrvatskih suverenista u Šibeniku i predsjednik kluba te stranke u Saboru reagirao je  objavom za medije na prozivanje Tonča Restovića, predsjednika šibenskog SDP -a koji je  koaliciju HDZ - i suverenista u Šibeniku nazvao  štetnom za Grad, a kazao je i da se gradonačelnik Burić srami te suradnje. Evo što je Zekanović tim povodom napisao: 

Poštovani gospodine Restoviću,

meni je Vaša „principijelna“ koalicija u županiji sasvim logična (Petrina, Jelić, SDSS, MOST, DP i SDP) jer Vi pod bilo koju cijenu želite vlast. Bilo to Vama pravo ili krivo, u sličan paštroć u kojem Vi sudjelujete, mi Hrvatski suverenisti ne bi nikad ušli ni u gradu ni u županiji.

 Promatrajte i dalje iz vječite oporbe kako ćemo mi Hrvatski suverenisti zajedno s partnerima pokrenuti ključne projekte za Šibenik. Moram napomenuti kako je za razliku od Vas, kojega jedino vodi slijepa lijevo-liberalna jugoslavenska ideologija, SDP-ov gradonačelnik Županović prepoznao ono što sam u to vrijeme radio volonterski, bez obzira što sam i tada kao i danas pripadao suprotnim političkim opcijama. U mom životopisu ima desetak NGO projekata koje sam vodio ili na njima radio i surađivao, koji su vrijedni stotine milijuna kuna, za razliku od Vas koji ste do sada u Šibenik jedino doveli muzej takozvane pobjede.

 Gospodine Restoviću, svoje komplekse zbog propasti u politici liječite na nekom drugom, a ako Vam nedostajem, večeras me možete pogledati uživo na Dnevniku Nove TV, a kasnije i na HRT-u u emisiji Otvoreno.

 Drugarski pozdrav,
Predsjednik Kluba zastupnika Hrvatskih suverenista u Hrvatskom saboru, Hrvoje Zekanović"

Iz kategorije: Vijesti