Sidebar Menu

Datum objave: 04. Rujan 2021

KORONAVIRUS DANAS / Imamo u Županiji dosta novooboljelih,25, neuobičajeno za vikend

Diana Ferić
Diana Ferić

Prema podatcima Županijskog stožera civilne zaštite  25  osoba oboljelo od COVID-19 infekcije u protekla 24 sata u Šibensko - kninskoj županiji i to  16 osoba iz Šibenika, četiri iz Knina, dvije iz Rogoznice i po jedna osoba iz Drniša, Murtera i Unešića.

Trenutno je 139 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 22 pacijenta, od kojih je jedan na respiratoru, a tri na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 263 osobe, od toga su 211 osoba bliskih kontakata oboljelih, a za 52  je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovana su i testirana 486 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.