Datum objave: 02. Rujan 2021

IM MEMORIAM / Prijatelji i poznanici u nevjerici - nogometni trener Ranko Lakić (67) umro od posljedica zaraze koronavirusom

Diana Ferić
Diana Ferić

Brojni Šibenčani, prijatelji i poznanici dugogodišnjeg nogometnog trenera Ranka Lakića opraštaju se na društvenim mrežama dirljivim riječima od njega, ne vjerujući da je preminuo. dugogodišnji nogometni trener i svojedobno igrač Šibenika i Rijeke umro je jučer u šibenskoj bolnici od posljedica zaraze koronavirusom. Njegov iznendadni odlazak popraćen je nevjericom jer je živo zdravo i bavio se sportom.

Lakić (67) je poznati šibenski trener koji je većinu trenerske karijere proveo u omladinskoj školi Šibenika, a u igračkoj karijeri kao napadač je branio boje Šibenika, Splita, Orijenta. Nakon odlaska u mirovinu trenirao je omladinski pogon Nk Mladost iz Tribunja.

Od Lakića su se oprostili i iz njegove Mladosti iz Tribunja.

"Napustio nas je veliki igrač, trener i čovjek. NK MLADOST suosjeća sa obitelji Lakić te ovim putem izražavamo iskrenu sućut povodom vašeg gubitka. Naše su misli i molitve uz Vas.Veliki prijatelju i treneru Ranko počivao u miru Božjem! Mladost će te pamtiti", napisali su na svojoj Facebook stranici.

“ Užasno tužan još uvijek nesvjestan da ti dragi prijatelju Ranko pišem posljednju poruku, ne mogu prihvatiti da si ovako naprasno i iznenada otišao. Toliko godina iskrenog prijateljstva i suradnje, odnio si sobom sebično, nikada neću shvatiti zašto. Tješim se jer možda te čeka bolje mjesto, ali ostavio si svoje najdraže, svoju Jasu, djecu i tebi posebno drage unuke, svoga vjernog prijatelja, zajednički projekt razvoja jednog malog Kluba, s kojim si poslje mene nastavio put uspjeha i afirmacije na što sam posebno ponosan jer smo ga zajedno radili.Znam gori te čekaju naši igrači i suigrači, pozdravi ih dragi moj Ranko. Nemoj zaboraviti, tvoj prijatelj to očekuje od tebe, čuvaj mi misto do tebe. Zbogom veliki treneru, dobri čovječe. Neka ti dragi Bog podari božanski mir. Počivaj u miru dragi moj Ranko”, napisao je njegov kolega, nogometni trener Stipe Kedžo.

 

Iz kategorije: Vijesti