Sidebar Menu

Datum objave: 25. Kolovoz 2021

KORONAVIRUS / Imamo danas 14 novooboljelih, a u šibenskoj bolnici sve više bolesnika s težim posljedicama

Diana Ferić
Diana Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 14 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; šest osoba s područja Šibenika, pet osoba s područja Vodica, dvije osobe s područja Bilica te jedna osoba s područja Rogoznice.

Trenutno je 119 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 20 pacijenata, od kojih je dvoje pacijenata na respiratoru, jedan na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u) i dvoje na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 305 osoba, od toga je 240 bliskih kontakata oboljelih, a za 65 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovan je i testiran 561 uzorak za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.