Sidebar Menu

Datum objave: 24. Kolovoz 2021

KORONA / U Šibensko – kninskoj županiji u bolnici se od korone liječi 16 pacijenata od kojih su dva na respiratoru, dva na terapiji visokim protokom kisika i dva na neinvazivnoj ventilaciji.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 16 je osoba oboljelo od COVID-19 infekcije, Testirana je 441 osoba među kojima je koronom zaraženo šest osoba iz Šibenika, četiri iz Knina i po tri iz Vodica i Drniša. Trenutno je u Šibensko-kninskoj županiji 109 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 16 pacijenata, od kojih su dva pacijenta na respiratoru, dva na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u) i dva na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije je 291 osoba od kojih je 226 osoba bila u bliskom kontaktu s oboljelima, a za 65 osoba određena je mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.