Sidebar Menu

Datum objave: 04. Kolovoz 2021

CIJEPLJENJE / Dugi red od jutros ispred dvorane na Baldekinu u kojoj je organizirano docjepljivanje i cijepljenje na javni poziv

Diana Ferić
Diana Ferić

Dug je red za cijepljenje protiv bolesti COVID 19 u sportskoj dvorani na Baldekinu od jutros i to za docjepljivanje.  U redu su čekale uglavnom mlađe osobe.  Od 8,30 do 10  sati  je docjepljivanje, a od 10 do 12  sati osobe koje se odazovu na javni poziv. Cijepljenje na javni poziv bit će organizirano u Šibeniku i u petak, 6. kolovoza 2021. u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo i to od 12 do 14 sati

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani 2. srpnja (ponedjeljak), 14. srpnja (srijeda) i 9. srpnja (petak) od 9 do 12  sati; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javi poziv; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Cijeli tjedan će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti, kažu u Županijskom zavodu za javno zdravstvo.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.