Sidebar Menu

Datum objave: 01. Kolovoz 2021

KORONAVIRUS DANAS / Od više od 260 testiranih samo je troje pozitivnih, ali u bolnici je i dalje dosta zaraženih

Diana Ferić
Diana Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije tri su osobe oboljele od COVID-19 infekcije; po jedna iz Šibenika, Knina i Vodica. Testirano je 

296 uzoraka.
Nažalost, preminula je ženska osoba (1928. g.) oboljela od zarazne bolesti COVID-19 koja se liječila u šibenskoj bolnici.
Trenutno je 40 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 16 pacijenata, od kojih je jedan pacijent na NIV-u (neinvazivna ventilacija). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.
 
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 157 osoba, od toga je 50 osoba bliski kontakt oboljelih, a za 107 osoba određena je mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19. 
U posljednja 24 sata uzorkovano je i  za testiranje na SARS-CoV-2 virus.
 
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.