Sidebar Menu

Datum objave: 23. Srpanj 2021

KORONAVIRUS / Danas je situacija s novooboljelima povoljnija, ali raste broj hospitaliziranih bolesnika s COVID 19 infekcijom

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije pet je osoba oboljelo od COVID-19 infekcije; po jedna osoba iz Šibenika, Drniša, Bilica, Primoštena i Murtera, od ukupno 143 testiranih. Trenutno je 56 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 11 pacijenata. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 174 osobe, od toga su 75 osoba bliski kontakti oboljelih, a za 99 osoba određena je mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19. U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 143 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.