Sidebar Menu

Datum objave: 23. Srpanj 2021

KORONA / Protiv korone moći će se cijepiti i u ljekarnama. HZZO VEĆ organizira mobilne liječničke timove za cijepljenje u ljekarnama.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Građani Republike Hrvatske moći će se protiv korone cijepiti i u ljekarnama, a u ljekarnama će odmah i bez čekanja moći dobiti i COVID potvrde. Uvođenjem cijepljenja u ljekarnama koje će provoditi mobilni liječnički timovi, Hrvatska slijedi pozitivnu praksu zemalja koje u cilju učinkovitijeg cijepljenja i uspješnije borbe protiv korone koriste ljekarne za punktove za cijepljenje. Kada će početi cijepljenje u ljekarnama ne zna se još točno, međutim pouzdano je da će to biti vrlo brzo jer HZZO već radi na formiranju mobilnih liječničkih timova koji će raditi na cijepljenju.
Podizanje COVID potvrda bit će moguće u svim ljekarnama u Hrvatskoj no cijepljenje neće moći biti organizirano u svim hrvatskim gradovima zbog pomanjkanja liječnika.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.