Sidebar Menu

Datum objave: 21. Srpanj 2021

KORONAVIRUS DANAS / Imamo 12 novooboljelih u Županiji i 9 pacijenata s koronavirusom na bolničkom liječenju

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 12 je osoba oboljelo od COVID-19 infekcije; devet osoba iz Šibenika, dvije iz Vodica i jedna iz Drniša. Testirano je 115 uzoraka.

Trenutno je 57 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se devet pacijenata. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 213 osoba, od toga su 74 osobe bliski kontakti oboljelih, a za 139 osoba određena je mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U protekla 24 sata zabilježen je 191 novi slučaj pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 838. Među njima su 122 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 13 pacijenata. Preminula je jedna osoba, objavio je na svojem Twitteru Nacionalni stožer civilne zaštite.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.